🪔 सुहागलो माता की आरती (हिंदी) & (English Lyrics) PDF

Print Friendly, PDF & Email
5/5 - (1 vote)

सुहागलो माता की आरती (हिंदी) –

हमरे महल चली अइहो सुहागल मइया।
हमरे महल चली अइहो सुहागल मइया।

हमरे महल में बेला रखो है।
हमरे महल में बेला रखो है।
टिकली लगाए चली अइहो सुहागल मइया।
टिकली लगाए चली अइहो सुहागल मइया।
हमरे महल चली अइहो सुहागल मइया।

हमरे महल में नथनी रखी है।
हमरे महल में नथनी रखी है।
लोंगे पहन चली अइहो सुहागल मइया।
हमरे महल चली अइहो सुहागल मइया।

हमरे महल में झुमकी रखी है।
हमरे महल में झुमकी रखी है।
झाला पहन चली अइहो सुहागल मइया।
झाला पहन चली अइहो सुहागल मइया।
हमरे महल चली अइहो सुहागल मइया।

हमरे महल में हरवा रखे है।
हमरे महल में हरवा रखे है।
माला पहन चली अइहो सुहागल मइया।
माला पहन चली अइहो सुहागल मइया।
हमरे महल चली अइहो सुहागल मइया।

हमरे महल में चुड़िया रखी है।
हमरे महल में चुड़िया रखी है।
कंगन पहन चली अइहो सुहागल मइया।
कंगन पहन चली अइहो सुहागल मइया।
हमरे महल चली अइहो सुहागल मइया।

हमरे महल में करधन रखी है।
हमरे महल में करधन रखी है।
गुच्छा लगाए चली अइहो सुहागल मइया।
गुच्छा लगाए चली अइहो सुहागल मइया।
हमरे महल चली अइहो सुहागल मइया।

हमरे महल में पायल रखी है।
हमरे महल में पायल रखी है।
बिछिया पहन चली अइहो सुहागल मइया।
बिछिया पहन चली अइहो सुहागल मइया।
हमरे महल चली अइहो सुहागल मइया।

हमरे महल में हल्दी रखी है।
हमरे महल में हल्दी रखी है।
माहुर लगाए चली अइहो सुहागल मइया।
मेहँदी लगाए चली अइहो सुहागल मइया।
हमरे महल चली अइहो सुहागल मइया।

हमरे महल में लहंगा रखे है।
हमरे महल में लहंगा रखे है।
चुनरी ओढ़ चली अइहो सुहागल मइया।
चुनरी ओढ़ चली अइहो सुहागल मइया।
हमरे महल चली अइहो सुहागल मइया।

हमरे महल में पान रखे है।
हमरे महल में पान रखे है।
होठ रचाये चली अइहो सुहागल मइया।
होठ रचाये चली अइहो सुहागल मइया।
हमरे महल चली अइहो सुहागल मइया।

हमरे महल चली अइहो सुहागल मइया।
हमरे महल चली अइहो सुहागल मइया।

सुहागलो माता की आरती (हिंदी) & (English Lyrics) PDF

Suhagle Mata Ki Aarti, Hindi (English Lyrics) –

Hamare mahal chali aihon suhagl maya.
Hamare mahal chali aihon suhagl maya.

Hamare mahal mein bela rakho hai.
Tikli lagaye chali aihon suhagl maya.

Hamare mahal mein nathani rakhi hai.
Longe pahan chali aihon suhagl maya.

Hamare mahal mein jhumki rakhi hai.
Jhala pahan chali aihon suhagl maya.

Hamare mahal mein harwa rakhe hai.
Mala pahan chali aihon suhagl maya.

Hamare mahal mein chudiya rakhi hai.
Kangan pahan chali aihon suhagl maya.

Hamare mahal mein karadhan rakhi hai.
Guccha lagaye chali aihon suhagl maya.

Hamare mahal mein payal rakhi hai.
Bichiya pahan chali aihon suhagl maya.

Hamare mahal mein haldi rakhi hai.
Mahur lagaye chali aihon suhagl maya.

Hamare mahal mein lehenga rakhe hai.
Chunri odh chali aihon suhagl maya.

Hamare mahal mein paan rakhe hai.
Hot rachaye chali aihon suhagl maya.

Hamare mahal chali aihon suhagl maya.
Hamare mahal chali aihon suhagl maya.

हिंदी आरती संग्रह देखे – लिंक

Leave a Comment